07.02.2018 До предс. на РС-Добрич - на Ваш изх. № 890/06.02.2018

Начало на блога

 

Това писмо е част от материала "ДаллБогг" ме съди като застрахователен измамник

-

Subject:

Re: на Ваш изх. 890 от 06.02.2018

Date:

Wed, 7 Feb 2018 15:31:16 +0200

From:

Rennie Stoyanova <rennie@softisbg.com>

Organization:

Softis

To:

Raionen syd - Dobrich <rs_dobrich@abv.bg>, sgp@prb.bg, Висш съдебен съвет <vss@vss.justice.bg>, ivss@inspectoratvss.bg, delovodstvo@ombudsman.bg, comm-rep-sof@ec.europa.eu, sofia_desk@bitelevision.com, priemna@justice.government.bg, priemna@parliament.bg


До: Г-жа Анна Великова, предс. на РС-Добрич

Копие до: ВСС и др. (с молба за самосезиране според съответните си компетенции)
-
СПЕШНО!
-

Отн. Съдебен произвол в ДРС по гр. д. № 3307/2017 г.
-

Уважаема г-жо Великова,
-

Отн. Трета молба за прекратяване на съдебния произвол в ДРС по гр. д. № 3307/2017 г.
-

Уважаема г-жо Великова,

Получих Ваше писмо изх. № 890 от 06.02.2018 (приложено), с което ме уведомявате, че следва да осъществя защитата на правата си в рамките на исковото производство по гр.д. № 3307/2017 по описа на ДРС.
-
С настоящето Ви уведомявам, че по дело 3307/17 не съществува исково производство, а съдебен произвол и за трети път Ви моля да вземете мерки за прекратяването му.

-


Пояснение. ИМ е срещу собственицата на колата от приложената към ИМ полица. Тази ответница е привидна собственица (подставена, сламена и пр.), но във всички случаи тя е посочена като собственицата на застрахованата кола, а аз нямам кола и никога не съм имала. Съдията по делото неправилно е счела, че името и адресът на ответницата са уточнени. Неправилно, защото не подлежат на уточняване. Все едно да се "уточни", че при сключване на процес на процесния застрах. договор, на брокерите е било представено вместо Свидетелство за регистрация /част I/, в което фигурира името РенАта с моето ЕГН, Свидетелство за регистрация /част I/, в което фигурира моето име, РенЕта. Без значение дали е РенАта, или РенЕта - и в двата случая такова Свидетелство за регистрация /част I/, в което фигурира моето ЕГН, е фалшиво, т.к. нямам кола и никога не съм имала. Още в началото на ноември м.г. съм Ви уведомила за това. Вие мълчите по въпроса и продължавате да твърдите, че всичко по делото е изрядно.

-

Изрядно може да стане, след като ИМ се върне на ищеца като нередовна и делото - прекратено поради ненадлежен ответник и неподсъдност на граждански съд. Делото срещу "мен" по ИМ на "ДаллБогг" от 08.09.2017 не е подсъдно на нито един граждански съд. На нито един!

-

Аз не съм надлежен ответник, не само защото не съм собственик на колата, посочена в приложената към ИМ застрах. полица, а и защото не съм описаната в ИМ закоравяла престъпница, развила "многогодишна порочна практика" по измамно, привидно, фиктивно, симулативно и пр. регистриране и застраховане на "огромен брой" коли на свое име, извършвала "престъпната си дейност" изцяло „по занятие", многократно "услужвала" със своята самоличност на румънски граждани с цел лична облага и умишлено ощетяване на застрахователя.

-

"Посоченото - твърди ищецът в ИМ, - съставлява безспорно заобикаляне,както на данъчното, транспортното, така и на гражданското и търговското законодателство. При знание за действителната ПРОТИВОЗАКОННА дейност, предмет на която е застрахованото МПС, застрахователят не би сключил тази застраховка, защото по този начин най - малкото излиза, че сам участва в ПРЕСТЪПНАТА ПРОТИВОЗАКОННА СХЕМА." (линк към исковата молба и към застрах. полица на "мое" име с "моя" адрес в с. Росеново на несъществуваща улица)

-

Четвърти месец вече търпя унижението да бъда "идентифицирана" от съда като ПРЕСТЪПНИЦА. Представила съм предостатъчно доказателства, че нямам нищо общо с чудовищния "ми" образ от ИМ на ищеца. Знаете, че нямам кола и никога не съм имала. Знаете, че адресът на ответницата не съществува. Знаете, че Прокуратурата разследва случая - лично сте уведомили РП-Добрич. Може би не знаете само това, че на 12.12.2017 пр. Ивелин Борисов от РП-Добрич е издал постановление, с което се е произнесъл, че материалите по преписката "съдържат данни за евентуално извършено престъпление по чл. 316 вр. чл. 308, ал. 2 вр. ал. 1 от НК, във връзка с представено пред брокерите неистинско Свидетелство за регистрация /част I/". В момента тече проверка от Икономическа полиция-Варна и СДВР-София.

-

В разпореждане от 29.01.2018 (приложено) съдията по делото твърди, че когато се установи несъществуващ адрес на ответника, съдът служебно е длъжен да направи справка в НБД "Население" за адреса на посочения ответник. Съдията изглежда не е съобразила, че несъществуващият адрес е наличен в документ, приложен към ИМ. Моля, обяснете на съдия Дженкова, че в ГПК няма хипотеза "несъществуващ адрес в документ". Това е уредено в НК, Глава девета "Документни престъпления", чл. 308-319.

-

В същото разпореждане, от 29.01.2018 (приложеното), съдия Дженкова ме "успокоява", че за мен няма никаква опасност, ако застрах. договор бъде обявен за нищожен (поради липсата на "моето" съгласие за сключването му, измамните "ми" действия и пр.). Гаранционният фонд нямало да може да насочи регресен иск срещу мен за плащане на щетите от станалото с колата ПТП, тъй като не съм собственик на колата. За ПТП-то научих от ГФ, откъдето ме уведомиха с официален отговор, че в данните от протокола за щетите от ПТП-то също фигурира моето ЕГН. Естествено, че дело за плащане на щети по ПТП не може да се води срещу несобственик на колата. Но съдия Дженкова не е съобразила, че по същите причини не може да се води и сегашното дело срещу "мен" - именно, защото не съм собственицата на колата, посочена в приложената към ИМ полица. При задължителните ЗГО, какъвто е настоящият случай, има и други бариери, поставени от законодателя, които правят невъзможно воденето на дела за обявяване нищожност на ЗГО, дори когато искът е насочен срещу самия собственик на колата (действителния, реалния собственик). За тях вече Ви писах в предишната си молба за прекратяване на съдебния произвол в ДРС, но Вие мълчите и нищо не казвате.

-

С определение от 02.02.2018, което още не съм получила по надлежния ред, но го видях публикувано на сайта на съда, съдия Дженкова изпраща делото в гр. Варна по местна подсъдност. Аз съм била искала това, обяснява съдията. Да, поискала съм го в отговора си по чл. 131 ГПК от 31.01.2018 (приложен), но не съм писала, че искам изпращането в гр. Варна да стане БЕЗ ищецът да уточни адреса на ответницата си. А както е обяснено тук по-горе, името и адресът на ответницата по дело 3307/17 на ДРС не подлежат на уточняване. За името изрично съм писала в отговора си, че името на ответницата не подлежи на уточняване. Все едно да се уточнява, че на брокерите е бил представен не талон, в който името е било Рената, а талон, в който името е било Ренета. И в двата случая талонът е бил фалшив, „неистински - неавтентичен и неверен." по думите на изп. дир. Росен Младенов (ищеца по делото)". За адреса не съм коментирала, а съм оставила възможност на съдия Дженкова сама да се досети. Очевидно е, че не се е досетила, затова Ви моля да ѝ предадете това писмо и лично да ѝ обясните, че както името, като и адресът на ответницата по делото срещу "мен" не подлежат на уточняване. Попитайте я, моля, дали ще се признае за ответница, ако получи копие от ИМ за обявяване нищожност на ЗГО срещу Саня Дженкова с нейното ЕГН и несъществуващ пост. адрес в с. Гороцвет, Разградско, като в ИМ на 11 страници се твърди, че "Саня от Гороцвет" е страшна застрахователна измамница и за "доказателство" е приложено копие от застрах. полица, в която сбърканото ѝ име и несъществуващият "неин" адрес фигурират като име и адрес на собственик на някаква чужда кола.

-

НАКРАТКО, настоятелно моля за: 1) незабавно връщане на ИМ като нередовна и неподсъдна на нито един граждански съд; 2) прекратяване на делото поради ненадлежен ответник - нещо, за което съм Ви помолила още на 09.11.2017 (приложено) и 3) вземане на мерки от Ваша страна за прекратяване на съдебния произвол по т. нар. исково производство по гр.дело 3307/17 на ДРС.

-

С уважение към високо отговорната професия на Съдията,

Ренета Тодорова Стоянова, посочена от ДРС за ответник

по гр. дело № 3307/2017 по описа на ДРС - VI състав

Адрес: ул. "Г. Бакалов" 17, вх. 7, ап. 80

гр. Варна 9010

Стац. тел. 052988600

Моб. тел. 0888609072

-

ПРИЛОЖЕНИЯ 5 бр. съгл. текста

1. Ваше писмо изх. № 890 от 06.02.2018 (прикачен pdf файл)

2. Разпореждане на съдия Соня Дженкова от 29.01.2018 (прикачен pdf файл)

3. Определение на съдия Соня Дженкова от 02.02.2018, налично на адрес: 

https://dobrichrs.root.bg/2018/02/g/03635317/30720218.htm
(ако сайтът на съда не работи, натиснете тук)
4. Мой отговор на ИМ по чл. 131 ГПК от 31.01.2018: http://softisbg.com/dannies_blog/31012018-----131.html 5. Мое писмо до Вас от 09.11.2017, налично на адрес: http://softisbg.com/dannies_blog/09112017--.html

 

-

Начало на блога

 

Това писмо е част от материала "ДаллБогг" ме съди като застрахователен измамник

-

 

No TrackBacks

TrackBack URL: http://softisbg.com/MTOS-4.32-en/MT-5.2.10/mt-tb.cgi/1510

Leave a comment

About this Archive

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.