25.11.2017 Разговор с приятел във фейсбук

Начало на блога

Този материал е част от Размисли и разговори

-

На 24.11.2017 написах във фейсбук: Вчера изпратих по куриер  до Добричкия съд възраженията си по измисленото дело срещу мен, набедения ответник, за да не вземат да кажат, че ответникът не е изпратил отговор и да ме осъдят неприсъствено,  а днес ги изпратих по имейл до "ДаллБогг" и до ВСС

-

И на 25.11.2017 вечерта с един приятел се проведе около 4-часов разговор, приключил малко след полунощ. Към края засягаме и темата за имотната измама.

-

К. К. Както разбирам от представените от теб тук документи, другата страна е разбрала за измамата - и за теб сега не би следвало да има някакъв проблем, като се абстрахираме от ядовете, които си преживяла. Но не е лошо да обясниш как така е възможно да се сключват застрахователни договори без участието на едната страна и с подправени / фалшиви данни, документи и пр.

-

Аз Ти нали имаш кола? Лично ли си ходил да сключиш застраховката "Гражданска отговорност" или друг я е сключил?

-

К. К. Затруднявам се да отговоря. Искам да кажа: обясни в подробности на хората - не само на мен, как така е възможно да бъдат сключвани фалшиви застрахователни договори и прочие. Това е шокиращо. Това означава, че всичко може да бъде лесно фалшифицирано и прочие. Що за кочина?

-

Аз Какво толкова се затрудняваш? Не помниш ли?

-

К. К. Абе, аз я сключвам, как така друг ще я сключва?

-

Аз Как така друг ли? Няма проблем! Ние например сключихме застраховката на сина ни. Баща му се подписа. При застраховките "Гражданска отговорност" подписът на застрахования няма никакво значение! "ГО" може да се поръча и дистанционно по интернет. Влизането в сила на застраховката става с плащането на премията (или първата вноска по нея). Почти веднага на сайта на Гаранционния фонд се появява информация, че колата има валидна "ГО". Единственият подпис, който има значение, е подписът на брокера, а точно такъв подпис в "моя" случай няма. При спорове се пита: кой плати премията (покажете квитанцията) и кой е собственикът на колата (покажете талона и шофьорската книжка). А ако има ПТП - къде е станало, кой е бил водачът и т.н. (покажете протокола за ПТП). В "моя" случай има и ПТП, но застрахователят не е представил нито един документ за него. Не е представил и квитанцията за платена такса, да не говорим пък за талона или СУМПС.

-

К. К. Уф, уф, обърквам се. Добре, някой иска да застрахова друг, застрахова го. Това е все едно някой да купи на друг нещо. Няма проблем. Плаща. При настъпване на събитие, застрахователят трябва да плати. Дотук проблем няма. Къде си "ударена" ти? Ти един вид прибираш застраховката, а всъщност това е друг с твоята самоличност. Такъв ли е случаят?

-

Аз Застраховката не се прибира. Тя се има или няма. Прибира се застрах. обезщетение. Ако имаш застраховка и удариш някого, застрахователят ти плаща на увредената трета страна. Третата страна значи прибира застрах.обезщетение. Ако обаче нямаш застраховка, плаща Гаранционният фонд и после завежда регресен иск срещу теб. Тук е опасността за мен.

-

К. К. Да, бе, така е, прибира се застрах. обезщетение, lapsus linguae. Аха, ти си един вид тази, която е регистрирала румънски коли, обаче те не са застраховани. И като катастрофират, Гаранционният фонд търси регистраторката, и намира ... теб. Така ли е?

-

Аз Да, намира мен. Даже вече ме е намерил! Получих писмо от ГФ, че моите данни били и в Протокола за ПТП. А аз даже не знам къде е станало това ПТП, кой е бил водачът и на каква стойност са щетите. В исковата молба са писали, че е станало в Румъния. В една статия прочетох, че "Има регистрирани произшествия, причинени от румънци с български полици, в Австрия, Чехия, Италия и това е доста сериозен финансов проблем, защото при тези случаи има и загинали хора. Застрахователните обезщетения достигат до 1 млн. евро"!!!

-

К. К. Естествено, че не знаеш. И аз навремето не знаех, че съм водач на религиозна секта. [През 90-те К.К. снимка на К.К. е бил показана по БНТ и глас зад кадър го е представил като водач на религиозна секта. Осъдил е БНТ.]

-

К. К. Но пак недоразбирам. Едно е да си участвала в ПТП, друго е да си регистратор в Бг на румънски коли.

-

Аз "ДаллБогг" вече са се отказали от обвиненията, че съм регистратор. остава обаче най-важното - ПТП-то и плащането на щетите по него. Надявам се и това да отпадне.

-

К. К. Да, като прочетох, и след като чета и сега какво пишеш, проблемът ще се реши. Но е много важно да се разбере каква е схемата - важно е за всички да знаем какви са възможните мошеничества на разни мерзавци.

-

Аз Надявам се прокуратурата да установи каква е схемата.

-

К. К. Даааа, бе, прокуратурата ...

-

Аз Е, дееее ... :) Прокуратурата е компетентният орган, бе!

-

К. К. Прокуратурата може да каже, че да регистрираш коли на румънци е благородно деяние. [намек за кражбата на интелектуална собственост, от която през 2013 е пострадал К.К. - прокуратурата отказва да образува ДП с мотив, че кражбата е била "благородно деяние" - без майтап! Истината е, че са изпораздавали книгата като подарък на президенти, посланици и прочие величия по цял свят и сега ги е срам да си признаят, че с чужда пита са правили помен. Става дума за превода на англ. език на "История славянобългарска"! Голям резил!]

-

К. К. Защо веднъж си регистратор на румънски коли, а втори път участваш в ПТП в Румъния? Това не разбрах.

-

Аз Нали ти казах, че вече не съм регистратор. Ищецът е изпратил молба до съда, че това, за регистрирането на коли на мое име, било грешка. А пък за ПТП-то - данните в ГФ за собственика на колата са моите. Значи аз имам кола, но някой я е карал и направил ПТП. Ко прайм ся?

-

К. К. Е как става тая работа? Веднъж си в някакво добруджанско село и регистрираш коли на румънци, втори път отиваш с колата си в Румъния и там катастрофираш ... Направо филм на абсурда.

-

Аз Отговор - търсим собственика на колата! Съвсем просто е.

-

К. К. Ама защо така се получава?

-

К. К. Да си беше стояла само в селото и да регистрираш румънски коли, ами ти си се юрнала и в Румъния да се блъскаш с горките румънци ...

-

Аз "Даллбогг" разполага с всички документи по ПТП-то и много добре знае кой е собственикът. Ко са прай на ударен?

-

К. К. Ахааааа

-

Аз Ахааа, я!

-

К. К. Ами много хубууу - това каза първият ми адвокат по случая с кражбата на превода ми. Много хубууу, че са ти откраднали превода ...

-

Аз И като му ги искам [заверените копия от документите], не ги дава. Що не ги дава, а? Поне едно заверено копие от полицата да ми даде, но и това не дава.

-

К. К. Та и аз така казвам сега. Ами има си съд за тая работа ... :-) Тук е по-лесно, отколкото в другия ти казус [имотната измама].

-

Аз Случаят не е аналогичен с кражбата на интелектуалната ти собственост. По-скоро е като с водача на религиозна секта, както спомена.

-

К. К. Да, да, говоря за това, че понасяш вреди. И трябва да ти се овъзмездят. Не могат да те правят на луд(а) - да те представят като регистратор на румънски коли, да те пращат да катастрофираш в Румъния и прочие. Който го прави, трябва да си плати за гяволъка - или престъплението, или там каквото е.

-

Аз Така е. Някой трябва да си плати за гяволъка. Въпросът е, кой е този, срещу когото да насоча иска си? Проблемът е, че исковата молба всъщност не е точно срещу мен, а срещу някаква Рената от с. Росеново, Добричко с моето ЕГН (несъществуващо лице). Добричкият съд е този, който е решил, че аз, Ренета от Варна, съм ответникът. На основание ЕГН-то.

-

Аз В момента съдът си поправя грешката, като е изпратил разпореждане на ищеца в едноседмичен да конкретизира ответника. Очаквам ищецът да не изпълни указанието и съдът да му върне ИМ. Ще се разбере другата седмица.

-

К. К. Да. Но по принцип е интересно, и е важно да се знае какви мерзости са възможни с тая просташка, варварска, крадлива, мошеническа популация! Мамка му, такива неща в нормалната Европа не стават! И ако стават, ги правят българи!

-

Аз Ако тази работа се оправи мирно и кротко, няма да се занимавам повече.

-

К. К. Ти си знаеш.

-

Аз Ти как би постъпил на мое място?

-

К. К. В момента не мога да преценя, не знам подробностите. Трябва да е налице виновник, престъпник, злоупотребил със самоличността ти. Ако се намери, иск срещу него/нея ... Не вярвам да е цяла застрахователна компания. Те не са тъпи ...

-

Аз Ами да почнем отначалото. Получаваш копие от искова молба срещу теб - името е твоето с една буква разлика, ЕГН-то е твоето, но адресът ти не е твоят, а с. Майната си. Ко прайш?

-

К. К. (мисли)

-

Аз Аз помолих ищеца да оттегли иска си поради грешка.

-

К. К. Да, разбрах. Първата ми реакция беше да заведа дело срещу застрахователната компания. Но после се вижда, че тя е заблудена. Значи - не става. Те са ощетени също, и съзнават грешката си.

-

Аз Ха-ха, ощетени били! Вярваш ли го? :)

-

К. К. Не знам. То не е за вярване или невярване. Трябват факти.

-

Аз Хубаво, де, ето ти фактите. ИМ срещу фантом с моето ЕГН. Ищецът ми вика, г-жо, брокерите са сбъркали една буква, моля подпишете декларация, за да обявим нищожност на фалшивия застрахователен договор. Нека заедно да се преборим с измамниците!

-

К. К. Те искрено са мислели, че ти си регистраторът. След това разбират, че са измамени. Няма да им се връзваш, как така ще подписваш нещо, с което нямаш нищо общо?

-

Аз А аз викам, не, г-да, това не съм аз, имате грешка. Но щом настоявате да бъда вашият ответник, моля дайте ми заверено копие от застрах. полица и от документите по ПТП-то.

-

К. К. Правилно си им казала. Но нали в случая за регистраторката става дума. Или за ПТП-то? Голяма каша!

-

Аз Първо беше за регистраторката, но те бързо се отказаха от това си твърдение. Остана само ПТП-то и неизвестните щети, които трябва да плащам по него.

-

К. К. Значи, може пък те да са престъпникът. Ама толкова ли са глупави?

-

Аз Всичко може, вкл. и те да са фалшифицирали полицата, но аз не мога да го твърдя. Прокуратурата има думата.

-

К. К. То като вица за Гарабед, дето спечелил кола от тотото. Ама не било кола, ами велосипед, и всъщност някой му го откраднал ... Цирк! Цирк! Цирк! Да се смееш ли, да плачеш ли?

-

Аз По-добре да се смееш! :) Но не, не е като вица за Гарабед, а като лафа, като викнат, че сестра ти е нам ква си, върви доказвай, че нямаш сестра.

-

К. К. Това със сестрата е много точно. Това е фундаменталният принцип в правото, че негативни факти по принцип не се доказват. Повечето са недоказуеми. Не можеш никога да докажеш, че нямаш сестра.

-

Аз Най-смешното е, че "ДаллБогг" ме убеждава да сме се борили с измамниците. Ха-ха-ха! Сякаш някой ми е направил псих. портрет, че съм голям борец с измами всякакви и щом чуя за борба, веднага скачам на бой. Няма такива работи! :)

-

К. К. Да, има нещо гнило в подхода им, дано да греша.

-

Аз Определено всички, които ме смятат за борец, грешат. Аз съм кротък човек. :)

-

К. К. Хората са различни - борци, хрисими и пр. Важното да са хора. А тук имаме работа с изроди.

-

Аз Който вика "изроди", може да бъде осъден, така че нямам сметка да крякам.

-

К. К. Е, зависи как вика "изроди". Думата не е забранена, въпросът е да я употребяваш правилно.

-

Аз За мен в случая най-забавното е, че щом им поисках заверено копие от полицата и от документите по ПТП-то, млъкнаха и се скриха в миша дупка. Тя, работата, е ясна, ха-ха-ха! :)

-

К. К. Е, добре, де, за какво става дума? Глупост! Безхаберие? Умишлено поведение с цел ощетяването ти? Ти определи! Ако можеш, разбира се. Виж, струва ми се, че неправомерното поведение не е на застр.компания. Някакъв престъпник е откраднал самоличността ти и я е използвал. Това е. Трябва да бъде хванат.

-

Аз Става дума за спестяване на пари от изплащане на застрах. обезщетение - това в моя случай. В останали стотици, а може би и хиляди случаи (без ПТП), става дума за прибиране на парите от премиите, като анулират договорите, уж че не били платени премиите. 1000 нищожни полици по 200 лв. премия, грубо казано, са 200 000 лв. Нещо като описаното в една статия, че брокерите се обогатявали, като анулирали полици и прибирали премиите.

-

К. К. Ахааа, може. Сложно е, не го разбирам в момента. Но ако е така, това си е мошеничество, и то мащабно.

-

Аз Кво не разбираш? Нали в "Капитал" излезе статия, че "ДаллБогг" са обявили нищожност на 800 полици?

-

К. К. не съм я чел.

-

Аз А-а, статията е мн. Яка. :) В нея пише:

"Конкретният повод е, че с инструкции от август 2017 г. "ДаллБогг" оказва натиск върху представители и кореспонденти как да изплащат обезщетения от негово име и да коригират сумите за пострадали. В резултат много от тях са прекратили взаимоотношенията си със застрахователя, като той няма представители в 25 членки на системата, което е основно изискване. А може би най-сериозното обвинение е, че в офертите си за попълване на тези дупки "ДаллБогг" предлага бонуси при изплащане на по-ниски компенсации на пострадали. Освен това застрахователят е обявил за невалидни 800 полици, по някои от които вече има настъпили и заведени щети, като отказва да признае покритие и бави плащания към кореспонденти с ненужни допълнителни изисквания."

-

К. К. Чакай, чакай, зависи как е направено. Ако някой е откраднал самоличността ти и я е използвал, той се е облагодетелствал. Получил е от някъде пари. Така ще бъде хванат.

-

Аз Ако някакъв престъпник е откраднал самоличността ми и я е използвал, няма как да бъде хванат. Просто трябва да се извадят от документооборота всички документи за коли и ПТП-та с моето ЕГН, ако има такива.

-

К. К. Е, тук имат думата компетентните органи, както се казва. Такива неща обикновено се изясняват ...

-

Аз Я се изяснят, я не, но е забавно. :) В Медиапул пък излязоха със заглавие "Евроорган се оплака на Борисов от два топ застрахователя"

-

К. К. Кочина, кочина, нали ти казвам ...

-

Аз Стига с тая кочина, бе! Обиждаш горките прасенца!

-

К. К. Така е, несправедливо е към прасетата. Лошото е, че кочината ЕС я търпи ...

-

Аз А-а, не си прав за ЕС в случая. Нали ти казвам, че Медиапул писа "ЕВРОорган се оплака ..."

-

К. К. Вместо да вземе мерки, се оплака, нали ... Все едно аз да не съдя прокуратурата, а да се оплача от нея на арменския поп ...

-

Аз Взели са мерки. Ще вземат още.

-

К. К. Дано.

-

Аз Ако не вярваш, виж началото на статията за ЕВРОоргана: http://www.mediapool.bg/evroorgan-se-oplaka-na-borisov-ot-dva-top-zastrahovatelya-news272291.html

-

Аз А за съденето на прокуратурата ... Ти някъде оплаквал ли си се от нея? Или само я съдиш?

-

К. К. Само я съдя.

Аз Много си кротък и ти. ;)

К. К. Клиентите ги били обичали - да пукнеш от смях.

-

Аз Предлагат най-ниските цени на застраховките, затова наистина имат много клиенти, т.е. вярно е, че клиентите ги обичат. Но като настъпи застрах. събитие, ги разлюбват.:)

-

К. К. Ясно. Аз само като чух името им, си помислих, че те пари да ми дават, няма да отида при тях.

-

Аз Обаче някои клиенти може и още повече да ги заобичат. Например този, дето е собственик на колата от "моята" застрах. полица. Знаеш ли колко ще е доволен аз да му плащам щетите?

-

К. К. Ти няма нищо да плащаш, въпросът е да се разнищи случаят и виновниците да бъдат изправени пред съд.

-

Аз Няма да плащам, разбира се, но само малко да не бях внимавала, щях като нищо да падна в капана. Караха ме да подписвам декларация, която на пръв поглед е вярна - виж я: http://softisbg.com/dannies_blog/Declaratsiya_Reneta_Stoyanova.pdf

-

К. К. Без да съм съвсем наясно със случая, и на мен тази декларация ми се струва нелепа.

-

Аз И викат, подпиши я! И накрая даже един полицай ме привика да я подпиша. Ужас! Тогава вече не издържах и подадох сигнал в прокуратурата. Първо се оплаках от полицая, а после помолих за съдействие да се издирят и извадят от документоооборота всички документи за коли и ПТП-та с моето ЕГН.

-

К. К. Правилно!

-

Аз Има хора, които подписват декларацията. После "ДаллБогг" я внася в съда като споразумение с ответника и съдът се произнася ей-така (истински случай):

-

"СЪДЪТ, след като взе предвид становището на страните, излага окончателния вид на спогодбата:

1. Страните констатираха, че са надлежните страни по настоящия спор.

2. Страните сключват тази спогодба, за да разрешат споровете по привидно сключения договор за застраховка „гражданска отговорност на автомобилистите" по отношение собствеността и ползването на лек автомобил марка Опел, модел Астра Караван Елеганс с рег. № СС 4236 СВ, обективиран в застрахователна полица № ВС/30/116002292322 от 27.08.2016 г., като направят посочените по-долу взаимни отстъпки.

3. П.Р.Н. признава изцяло предявените срещу него искове, както и че:

- същият узнава за съществуването на полица № ВС/30/116002292322 от 27.08.2016 г. по повод на образуваното срещу него дело за прогласяване нищожността на същата;

- никога преди този момент не е знаел/предполагал, че горепосочената застрахователна полица е сключена на негово име;

- никога не е подписвал процесната полица - подписът, положен в нея, не е негов и никога не е полаган от него;

- никога не е заплащал премията по нея, нито е упълномощавал което и да е трето лице да я заплаща от негово име и няма каквито и да било претенции същата да му бъде върната;

- към датата, посочена за сключване на процесната полица, той не е бил нито собственик, нито ползвател на лек автомобил марка Опел, модел Астра Караван Елеганс е рег. № СС4236СВ, нито негов надлежен представител е управлявал в Република България или в чужбина посочения лек автомобил;

- никога не е упълномощавал трети лица, включително не познава и не е упълномощавал за сключване на полицата посочения в нея обичаен водач, както и никога не му е предоставял за ползване и управление лекия автомобил, индивидуализиран по-горе;

- не знае и няма представа как и защо неговите идентификационни данни фигурират в предметната полица;

- той не с имал никаква причина и никакъв интерес от сключването на полица № ВС/30/116002292322 от 27.08.2016 г.;

-след продажбата на лек автомобил марка Опел, модел Астра Караван Елеганс с рег. № СС 4236 СВ на дата 24.06.2009г. не е виждал, управлявал или ползвал по друг начин този автомобил;

-полица № ВС/30/116002292322 от 27.08.2016 г. безспорно е нищожна."

-

К. К. Не мога да преценя точно, но ми се струва, че тук има нещо доста нередно. И в него не участва ли и съдът?

-

Аз Участва, но едва ли умишлено. По-скоро от съдийска простотия.

-

К. К. Ха, никак не съм сигурен, че съдиите са "прости" или некомпетентни.

-

Аз Съдиите, както и прокурорите, са си малко прости, меко казано.

-

К. К. Не, Рени, съдиите изобщо не са прости. Ама изобщо!

-

Аз Добре, де, не са прости, само прокурорите са, и то само в моя случай на имотна измама.

-

К. К. Абе, и прокурорите не са прости. К. К. Простите хора са глупави. Съдиите не са глупави. И прокурорите в общи линии също. Не ги подценявай ни най-малко.

-

Аз "Моите" са прости. По-оня ден писах до апелативния от В. Търново, че няма как да се обясни разтакаването в Плевен, освен с дефицит на правни познания. Ето така му писах (приложенията не се виждат тук):

-

"Повтарям за пореден път, че няма обективни причини за разтакаване, тъй като в РП-Плевен са налични следните доказателства:

- фалшифициран подпис на пострадалата върху единия екземпляр на пълномощното (пита се къде е експертизата? оставиха пострадалата ми майка 6 месеца да чака отговор до смъртта си! сега аз чакам тази експертиза девети месец вече; мълчат; вж писмото на майка ми от 06.10.2016, с което майка ми приживе уведоми прокурора за фалшифицирания си подпис и помоли за експертизата му);

- дописвани 4 от 5-те имота в пълномощното (2 експертизи; без правен извод);

- кметско пълномощно, заверено само на подпис (а за имот трябва и заверка на съдържанието) в разградско село на 120 км от дома на пострадалата жителка на гр. Варна от кмет, който по онова време е бил вече разследван от РП-Разград и осъден в края на същата 2013 година с окончателен съдебен акт за над 100 неприсъствени заверки - чл. 311, ал. 1 НК; освободен предсрочно от длъжност в началото на 2014;

- дописвана заверка на съдържанието на пълномощното (показания и експертиза; без правен извод);

- измислен регистр. номер на заверката на съдържанието на пълномощното, несъществуващ в кметския регистър (без правен извод; вж същото писмо от 06.10.2016, с което майка ми приживе уведоми прокурора за фалшифицираната заверка на съдържанието на пълномощното);

- "препис" от решение на ПК 7000/1994, който не е направен от оригинала (показания на н-к земед. служба; становище на предс. на Нотар. камара, че "преписът" е документ с невярно съдържание и че липсва документ за собственост при изповядване на сделката с 50-те дка ниви; без правен извод от прокурора);

- "препис" от решение на ПК С100/2000, който също не е направен от оригинала (изобщо не е коментиран от прокурор, защото в Плевен "разследват" само едната от двете сделки и упорито отвръщат очи от другата, а тя е много интересна, защото при нея горска територия от защитена зона е продадена като земеделска земя);

- два "нотариални акта за покупко-продажба" на нотариус Иван Иванов 007 от 14 и 18 март 2013, гъмжащи от пропуски и грешки - някои технически, други класически пример за лъжливо документиране по см. на ППВС 3/82;

- пострадала, която съхранява всички документи за собствеността си, в т.ч. нотариалните актове на свое име, издадени въз основа на оригиналните решения на ПК и вписани в СлВп-Плевен;

- измамник-лъжепълномощник, който не е успял да се добере до нотариалните актове на "продавачката", тъй като пълномощното не дава права за снабдяване с каквито и да било документи за собственост;

- н-к зем. служба, която не знае, че не може да се издава препис от липсващ оригинал на документ за поземлена собственост (показания, че в зем. служба не съхраняват в оригинал нито едно решение на ПК, издадено преди 2000 г., не знаят дори имената на членовете на ПК, които са заседавали през 1990-те и са издавали оригиналните решения, затова при поискване на препис разпечатват данни за имотите от информационната система на земед. служба и пишат имената на сегашните служители, като нарочно не поставят щемпела "Вярно с оригинала" и изрично отбелязват, че съставът на ПК е бил друг; правен извод от тези интересни показания няма)

- нотариус, който не знае, че "документ" за собственост без подпис на издателя е чисто и просто един лист хартия без никаква удостоверителна стойност, независимо от това, че е заверен (криво-ляво заверен без "Вярно с оригинала" и без дата на заверката, но пък със забележка, че съставът на ПК е бил друг);

- нотариус, който не знае, че ако документът за собственост на праводателя не е вписан, нот. акт за покупко-продажба не се издава (чл. 586, ал. 4 ГПК - вж материала "Нотариус Иванов 007 не е запознат с разпоредбата на чл. 586, ал. 4 от ГПК" )

- нотариус, който не знае, че решенията на ПК, въз основа на които са издадени КНА, нямат силата на КНА (ЗСПЗЗ, ПЗР § 23 - вж материала "Вярно ли е, че решенията на ПК имат силата на КНА? бърз отговор - вярно е, но само за тези решения на ПК, въз основа на които не е издаден КНА).

НАКРАТКО. Разследването по ДП 2914/13 на РП-Плевен е пълен провал от 2013 досега. Главният виновник за имотната измама е нотариус Иван Иванов 007. Ако смятате, че не е в правомощията на ВТАП да се намеси, моля предайте сигнала ми на компетентните органи."

-

К. К. Малий, Рени, не мога това всичкото да го прочета сега. А че прокуратурата е пълен провал, това изобщо няма защо да се обяснява. Ама те не са провал, щото не знаят и не разбират. Те са провал, защото мнозинството от тях са корумпирани. Корумпирани, а не некадърни. Те даже често се преструват на некадърни, за да прикрият корумпираността си.

-

Аз Компетентните органи следва да определят дали е налице корумпираност. Аз само напомням, че съдът констатира наличие на куп доказателства, достатъчни за повдигане на обвинение. Само две да вземеш, стигат - фалшифициран подпис на "упълномощителката" (майка ми) и липса на документи за собственост (нотариусът е приел неподписани преписи от невписани решения на ПК) Голям глупак е този нотариус! Толкова пък да не знае, че неподписаният от издателя си "документ" за собственост е само един проекто-документ, несъществуващ в правния мир,липсващ! Без никаква удостоверителна сила.

-

К. К. Да, бе, компетентните органи да си телят един шут изотзад, нали? Те понякога може даже да издадат и някой правилен акт, но шут изотзад да си бият - никога.

-

Аз Ами да издадат сега един правилен акт, де! Кво се кумят?

-

К. К. Е, дай, Боже, да стане! Предлагам да приключваме, стига за тая сутрин ... :-)

-

Аз Да, стига. Лека нощ, скъпи приятелю! :)

-

Начало на блога

Този материал е част от Размисли и разговори

No TrackBacks

TrackBack URL: http://softisbg.com/MTOS-4.32-en/MT-5.2.10/mt-tb.cgi/1404

Leave a comment

About this Archive

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.