14.01.2015 От Ренета до нотариус 007

Начало на блога

Блогът съдържа 4 части: Документи, Кореспонденция, Информативни материали и Примери за ширещата се правна неграмотност в средите на правосъдната ни система

-

Това писмо е последното от кратката кореспонденция между мен и 007, започнала в края на декември 2014. Иванов е изповядал две измамни сделки със земите на майка ми в Плевенско, допускайки множество грешки. Можел е да предотврати измамата, ако е бил мъничко по-внимателен, но за съжаление е изпуснал добрия си шанс.

                 Справка: Документите, с които е извършена имотната измама

-

.

Subject:

Re: имотна измама - нотариус 007

Date:

Wed, 14 Jan 2015 17:36:05 +0200

From:

Rennie Stoyanova <rennie@softisbg.com>

To:

notarius007@abv.bg, v.peeva.1962@abv.bg, rp@pl.prb.bg, op@pl.prb.bg, ap_vt@vt.prb.bg, chamber@notary-chamber.org, ventsislav.spirdonov@registryagency.bg


Уважаеми господин Иванов,

Вие пишете: "В случая с Вас сме на противоположни мнения:аз смятам, че сделките са редовни и действителни, а Вие смятате точно обратното."

Аз Ви отговарям: Вие не сте на противоположно мнение с мен, а със Закона. Законът казва, че сделките Ви не са редовни и действителни.

Не може земя с нотариален акт, издаден въз основа на влязло в сила решение на ПК и вписан в СлВ, да се продава с препис от решението, въз основа на което е издаден нотариалният акт. Това не е единствената Ви грешка, но е най-сериозната. При това сте я допуснали два пъти - на 14 и 18 март 2013 г.

Не Ви обвинявам, че нарочно (умишлено) сте допускали грешки, а Ви моля за съдействие с цел грешките да се коригират. Надявам се диалогът ни да продължи, като в него се включат и други страни.

Благодаря предварително.

С уважение,
Ренета Стоянова

-

ЦЯЛАТА КОРЕСПОНДЕНЦИЯ С НОТАРИУС 007:

http://softisbg.com/dannies_blog/corespondentsiya-s-notarius-ivanov-007.html

-

Начало на блога

Блогът съдържа 4 части: Документи, Кореспонденция, Информативни материали и Примери за ширещата се правна неграмотност в средите на правосъдната ни система

No TrackBacks

TrackBack URL: http://softisbg.com/MTOS-4.32-en/MT-5.2.10/mt-tb.cgi/848

Leave a comment

About this Archive

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.