04.12.2017 До РП-Варна - не мога да се явя в ОДМВР по уважителни причини

Начало на блога
 

Този материал е част от "ДаллБогг" ме съди като застрахователен измамник

-

Subject: не мога да се явя в ОДМВР по уважителни причини
Date: Mon, 4 Dec 2017 15:53:45 +0200
From: Rennie Stoyanova <rennie@softisbg.com>
Organization: Softis
To: rp@vn.prb.bg, varna@mvr.bg, rp_dobrich@prb.bg, comm-rep-sof@ec.europa.eu, Валя Ахчиева <otkrito@bnt.bg>, office_gp@prb.bg, vss@vss.justice.bg, ivss@inspectoratvss.bg, priemna@parliament.bg, infocenter@parliament.bg, "priemna@justice.government.bgpriemna"@mvr.bg



ДО: РП-Варна, пр. 14049/17 и ОДМВР-Варна, Началник и инсп. Тончев
КОПИЕ ДО: ВСС - прокурорска колегия, МВР и др.

Уважаеми районен прокурор,

Уведомявам Ви, че не мога да се явя в ОДМВР-Варна на 05.12.2017 (приложена призовка) поради следните уважителни причини:
- на 21.11.2017 съм подала жалба срещу инсп. Тончев и все още не съм получила отговор;
- искането на инсп. Тончев да подпиша декларация от мое име, изготвена от "ДаллБогг" (приложена декларация), ми изглежда като недопустима намеса от страна на разследващ орган в гр. дело, по което съм набедена за ответник на основание наличието на моето ЕГН в застрах. полица, издадена на името на Рената от с. Росеново, Добричко - несъществуващо лице с моето ЕГН (приложено копие от застрах. полица); 
- ако подпиша декларацията, срещу мен ще може да бъде предявен регресен иск да платя щетите по ПТП-то от 08.06.2017, които дори не знам на каква стойност са, нито кой ги е причинил, тъй като "ДаллБогг" не иска да ми покаже нито един документ;
- аз не съм Рената от Росеново, а Ренета от Варна и съм се обърнала към прокуратурата с молба да бъдат извадени от гражданския оборот всички фалшиви документи с моето ЕГН, а инсп. Тончев като че ли иска да помогне на ищеца "'ДаллБогг" в несъществуващия му спор с мен, затова отказвам да бъда разпитвана от него;
- отказвам да бъда разпитвана от когото и да било, тъй като нямам с какво повече да помогна на разследването, много съм измъчена вече;
- разпитът би бил ужасна травма за мен - не издържам вече на напрежението, на 60 г. съм, може да получа инфаркт;
- предоставила съм всички документи, с които разполагам. Другите са в застрахователя "ДаллБогг", в т.ч. документите по ПТП-то, станало на 08.06.2017, за което съм уведомена от ГФ. Приложила съм и  офиц. писмо от ГФ;
- в сигнала си до РП-Варна ясно съм посочила кой може да помогне - "ДаллБогг"  чрез адв. Тихомир Горанов от ВАК.
- подала съм сигнала, тъй като главният свидетел на множеството такива злоупотреби - "ДаллБогг" - не знам защо не желае да уведоми прокуратурата и мълчи вече втори месец, след като аз изрично го помолих. Прилагам офиц. уведомително писмо от 27.10.2017, подписано от г-н Росен Младенов, изп. дир. на "ДаллБогг", в което се излагат данни за множество злоупотреби с лични данни чрез фалшиви талони на МВР и др. документи. Има и изказано предположение за умишлени действия на брокери! Пише за брутални нарушения, за престъпления по НК!
- МВР може да издири собственика на колата и да снеме показания от него. Той ще знае доста повече от мен, случайната възрастна гражданка без кола и без шофьорска книжка.

Надявам се, че причините за неявяването ми ще бъдат признати за уважителни.

Повтарям, аз съм само един от многото случаи на пострадали от злоупотреба с лични данни, слаб възрастен човек. Предоставила съм всичко, с което разполагам, не ги разбирам нещата с колите и с нищо повече не мога да помогна на разследването. Знам само, че ако подпиша декларацията, срещу мен може да бъде предявен регресен иск да платя щетите по ПТП-то, които дори не знам на каква стойност са, нито кой ги е причинил, тъй като "ДаллБогг" не иска да ми покаже нито един документ. На Вас, разследващите, няма да откаже. Моля, поискайте му ги! Поискайте му и квитанцията за платената премия и т.н. - Вие по-добре знаете.

С почит към високоотговорната професия на Прокурора,

Ренета Стоянова, Варна (пълните ми данни са в края сигнала от 21.11.2017 тук по-долу)

Сигнал от 21.11.2017 - тук в началото е жалбата ми срещу инсп. Тончев

Почитаема госпожо/господин Прокурор,

Отн. Фалшиви документи на моето име с една буква разлика и на моето ЕГН, посочено съвсем точно

На 17.11.2017, от моб. тел. 0888886745 ме потърси лице, което се представи като Тончев от Икономическа полиция. Каза, че от РП-Варна му е възложена проверка по жалбата ми до РП-Варна за застраховката в "ДаллБогг", а досега аз не съм подавала никаква жалба до РП-Варна, само съм изпращала копия от писма. Предположих, че РП-Варна се е самосезирала, но г-н Тончев не можа да ми каже нито името на прокурора, който му е възложил проверката, нио номера на преписката. Каза само, че от "ДаллБогг" били изпратили декларация и аз трябвало да я подпиша, за да обявяват нищожност. Не разполагаше с копие от самата застраховка, нито от исковата молба. Накратко - не беше запознат със случая. Знаеше само едно - че трябвало да подпиша декларацията, изпратена от "ДалБогг". Като му казах, че "ДаллБогг" и на мен са изпратили тази декларация (приложена), но аз категорично отказвам да я подпиша, попита "Защо не сте я подписали?" Видя ми се съмнително полицай да се държи така, сякаш работи по инструкции директно от "ДаллБогг" и реших да подам този сигнал.

Сигналът ми е за неизвестен брой фалшиви документи на моето име с една буква разлика и на моето ЕГН, посочено съвсем точно. Аз съм Ренета Тодорова Стоянова, ЕГН 5707304036, а във фалшивите документи е посочено името Рената Тодорова Стоянова, същото ЕГН 5707304036 (моето). Адресът на Рената е в някакво добричко село на несъществуваща улица и номер - пост. адрес: с. Росеново, общ. Добрич-селска, ул. "Суха река" 5. Моят пост. адред от над 30 години е в гр. Варна.

Известни са ми два такива документа - застрах. полица "Гражданска отговорност" BG/30/117000182705, издадена на 05.01.2017 (приложена) и Протокол № 0131717 за ПТП с колата от тази застрах. полица (не съм видяла самия протокол, но прилагам официално писмо от Гаранционния фонд, с което ме уведомяват, че в и в протокола фигурира моето име с една буква разлика и моето ЕГН, посочено съвсем точно).

Случаят ми стана известен от искова молба, подадена до РС-Добрич на 08.09.2017 против Рената от Росеново, връчена ми на 26.10.2017 в качеството ми на ответник, какъвто не съм.  Прилагам  всички документи, които получих на 26.10.2017 от бюро "Призовки"- РС-Варна:  http://www.softisbg.com/rennies_blog/2017/10/syobshtenie_razporezhdane_iskova_molba_polica_s_kradeno_egn.pdf  (ИМ е срещу Рената от с. Росеново, но по недоразумение я получих аз, Ренета от Варна)

Прилагам и Разпореждане на РС-Добрич от 14.11.2017, което получих вчера. С него се указва на ищеца "ДаллБогг" да посочи точно ответника си, тъй като от направената справка в НБД "Население" е било установено, че Рената от Росеново с моето ЕГН не съществува, а издирената по ЕГН-то Ренета от Варна (аз) се оплаква от нарушени права, подмяна на самоличност, грешки на съда и прочие.  

Молбата ми е да се извърши проверка какво е възложено на полицай Тончев, ако изобщо му е възлагано нещо, и най-важното - да се издирят и извадят от гражданския документооборот  фалшивите документи, издадени на мое име с една буква разлика и на моето ЕГН, посочено съвсем точно. Такива документи би трябвало да се намират при застрахователя, който единствен разполага с пълния комплект документи по ПТП-то с кола рама VSSZZZ7MZ2V513470. Не е изключено регистр. номер на колата в застрах. полица също да е подправен, тъй като по данни от Гаранционния фонд до края на 2016 е бил В8947ВС, а от началото на 2017 - В8974ВС. Съдействие за такава проверка може да окаже ЗАД "ДаллБогг: Живот и здраве" АД чрез адв. Тихомир Горанов от ВАК, адрес: 9000; област: Варна; община: Варна; град: гр. Варна; ул. "Драгоман" 32, моб. телефон: 0888 700 117.

С почит,
Ренета Тодорова Стоянова,ЕГН ...
Адрес: гр. Варна, ул. „Г. Бакалов" 17, вх. 7, ет. 1, ап. 80
Стац. тел.: 052 988 600, Моб. тел.: 0888 60 90 72
Блог за застрахователната измама: http://softisbg.com/dannies_blog/post-131.html
Предпочитан начин за комуникация: по е-поща на адрес rennie@softisbg.com

   
-

Начало на блога
 

Този материал е част от "ДаллБогг" ме съди като застрахователен измамник


 

No TrackBacks

TrackBack URL: http://softisbg.com/MTOS-4.32-en/MT-5.2.10/mt-tb.cgi/1418

Leave a comment

About this Archive

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.