2012 г. ИЗНАСИЛВАЧЪТ НА МАНЕКЕНКИ ПЛАМЕН МИТРЕВ ВСЕ ОЩЕ БЕЗ ПРИСЪДА!

Начало на блога

Тази статия е част от материалите за мудното правосъдие и некомпетентните магистрати

-

 Р. Стоянова

17.06.2017

-

Статия от 2012 г.

http://skandalno.net/iznasilvachat-na-manekenki-plamen-mit-751/

ИЗНАСИЛВАЧЪТ НА МАНЕКЕНКИ ПЛАМЕН МИТРЕВ ВСЕ ОЩЕ БЕЗ ПРИСЪДА!

-

Продължението: 16.06.2017 Най-тежко наказание за чудовището Пламен Митрев, отвличал и изнасилвал момичета!

-

Пламен Митрев

Пламен Митрев-вдясно

Фактите, разкрити по-долу, са като от филм на ужасите, но за съжаление, са по истински случай. Момичетата, подложени на тях, не могат да живеят нормално и до ден днешен. ВИНОВНИЦИТЕ ОСТАВАТ БЕЗНАКАЗАНИ!
Пламен Митрев е отвличал манекенки във вилата му в Градец, където ги изнасилвал по най-зверския начин и ги принуждавал да проституират, закопчавал ги с белезници, пребивал ги от бой, уринирал върху тях и... Но да започнем отначало.

КЪЩАТА НА УЖАСИТЕ

Пламен Митрев е бившият продуцент на телевизионното предаване "Блясък". Модният бос старателно е подготвил плана си за отвличането и изнасилването на момичетата. През октомври 1997 г. той извикал няколко мъже, за да направят ремонт на вилата му в Градец. Това са Георги Върбанов и Юлиян Добрев от Каварна, Живко Господинов от Добрич и Пламен Чубриков от София. Те веднага откликват на поканата на продуцента.
При ремонта били свалени всички дръжки на прозорците така, че да не могат да се отварят, прозорецът в тоалетната бил зазидан, а на леглата и на дивана в хола били монтирани железни вериги.

ПОДМАМЕНИТЕ МАНЕКЕНКИ

Митрев приканил жертвите си на лобното им място по класическа схема. По негова заповед Чубриков звъннал на 19-годишната И.И. в родния й град. И.И. работила като фотомодел и веднага откликнала на поканата да се срещне с Митрев, за да подпише договор с френската модна агенция „Метрополитен". Момичето първо паднало в капана, в момента, в който се появило на автогарата на новотел „Европа" в столицата. Била закарана във вилата, където била помляна от бой и закопчана с белезници.

Митрев й съобщил, че ще работи като „елитна компаньонка". Докато момичето се събличало, той я заплашвал с полицейска палка. С помощта на Добрев на врата на манекенката била сложена верига, която заключили с катинар. И.И. била многократно изнасилвана и бита. Докато траял адът в Къщата на ужасите в Градец, хубавицата трябвало да се обажда периодично вкъщи, за да успокоява родителите си, че е добре. Докато водела разговора с родителите си, срещу нея имало насочен пистолет - за да бъде още по-послушна.

Два дни по-късно във вилата пристигнали двама клиенти, които фотомоделът трябвало да обслужи. После клиентелата се разраснала. Момичето обслужвало мъжете и не трябвало да отказва нищо, което те искали от него. Няколко пъти била зверски пребита, защото „надебеляла". За да поддържа форма, изродът Митрев я разхождал с верига из шубраците.

ЗАПЛАХИ С КИСЕЛИНА

Втората жертва била Е.В. от Плевен, на която Митрев се обадил в края на октомври същата година с изгодно предложение с много добро заплащане. Е.В. също била посрещната на Централна гара от Чубриков и

Пламен Митрев

Пламен Митрев

откарана директно във вилата. За да изплашат до смърт момичето и да го принудят да се подчинява безпрекословно, компанията от изнасилвачи й съобщила, че ако не изпълнява нарежданията, ще бъде застреляна, запята с киселина или ще й инжектират свръхдоза наркотик.

Митрев „изобретил" и фалшива „ваксина на верността", която се инжектирала в организма и действала в продължение на шест месеца, като всеки ден трябва да се поглъща таблетка противоотрова, в противен случай следвала мъчителна смърт. Така „обработена" Е.В. била готова да изпълнява пъклените планове на компанията на Митрев. Последвала същата процедура както при първата жертва - Е.В. била съблечена гола и вързана с вериги за леглото. Малко по-късно Митрев съобщил на жертвата, че му е робиня и може да се обръща към него само с „господарю" или „шефе". След което многократно изнасилил момичето.

В УРИНА И ИЗПРАЖНЕНИЯ

Третата жертва - Е.Г., била също уговорена, като модният продуцент я съблазнил със снимки в календар на престижна фирма. В Къщата на ужасите я посрещнала мощната компания на изнасилвачите и процедурата се потретила. Клиентелата се разраствала.

Срещата със следващата жертва - С.Л., била случайна. Тя се осъществила в кафене в София. Митрев и С.Л. поприказвали и се разделили. По-късно той позвънил в офиса на манекенката и й предложил рекламни снимки на зимни палта. Момичето приело. Преди да отпътува към Къщата на ужасите обаче, С.Л. повикала приятелката си В.К. в офиса и й казала, че отива на среща с Пламен Митрев, като записала и телефона му.
Именно тази млада жена е оказала най-голямата съпротива на бандата.

mitrev-3Когато разбрала, че е отвлечена с цел да проституира, тя опитала да се освободи, като хвърлила тежък пепелник върху един от насилниците си. Той успял да предотврати удара, започнал да я бие с палка където свари, съблякъл я и я вързал с вериги през врата и краката за легло. Митрев пък блудствал с нея.

С.Л. била бита и непрекъснато насилвана, защото се съпротивлявала. Тя била предоставена на клиенти в окаяно състояние. За наказание четирима мъже уринирали върху нея, а после манекенката била заставяна да яде изпражнения. При една от жестоките гаври девойката губи съзнание.

КРАЯТ НА УЖАСА

Развръзката на това, което се случва в Къщата на ужасите в Градец, идва на 9 ноември 1997 г., когато приятел на С.Л. с помощта на няколко свои близки със съдействието на полицията атакували вилата. Така те освободили жертвите и полицията арестувала насилниците им. Делото е заведено веднага, но поради процесуални грешки е върнато за доразследване на прокуратурата. То започва три години по-късно, но и до днес не може да приключи.

ГАВРА С ПРАВОСЪДИЕТО

Първоначално делото е разпределено на съдия Ружа Керанова от Софийския окръжен съд. Керанова обещава бърз и справедлив процес, но това не се случва. Още в началото адвокатите на подсъдимите започват да шиканират процеса. Междувременно, докато делото се отлага, умира един от съдебните заседатели, а Керанова е преместена във Върховния касационен съд. Делото трябва да започне отначало и с нов съдебен състав, начело на който застава Елена Каракашева. Тя също както колежката си Керанова е твърдо решена да има бърз и справедлив процес, но това пак не се случва. Процесът неизменно се шиканира и от адвокатите, и от подсъдимите. Те буквално се гаврят с правосъдието.

Стига се до там, че не може да бъде издирен и доведен в съдебната зала Живко Господинов, който излежава в затвора присъда по друго дело. Друг подсъдим по делото - Пламен Чубриков, пък не се знае дали е вменяем или не, защото съдебно-психиатричните му експертизи сочат различни състояния на духа. Междувременно съдия Каракашева е преместена в Софийския апелативен съд и начело на съдебния състав застава Иван Йорданов. Той също както предходните си две колежки има желание делото да приключи бързо и справедливо, но това засега също не се случва.
Миналата седмица делото бе отложено за пореден път, защото отсъстваха ключови свидетели, а един от адвокатите на подсъдимите си направи отвод и бе заменен със служебен защитник. Служебният адвокат обаче не дойде. Ако някога бъдат осъдени Пламен Митрев и компанията му, те могат да прекарат в затвора повече от шест години. Това засега няма как да се случи. Митрев редовно посещава съдебните заседания. Може би защото много добре знае, че дело с толкова подсъдими се точи с години, тъй като все някой отсъства от заседанията по уважителни причини. Жертвите обаче не искат уважителни причини за отсъствията, а настояват да видят своите похитители наказани.
Приятелят на едно от насилваните момичета се зарича, че с голи ръце ще убие изверга, ако се измъкне. Нито една от жертвите на маниака не може да спи спокойно през нощта.

-

Коментар под статията

09.08.2012 в 20:04

Нормално...Те ако са имали някакви притеснения от правосъдие и полиция, никога нямаше да направят подобни неща. Явно всичко е било планирано още от самото начало, като му е бил осигурен гръб. Няма да ги осъдят. Да се намери начин просто да ги ликвидират, да не чакат присъди, такива няма да има.

-

Продължението: 16.06.2017 Най-тежко наказание за чудовището Пламен Митрев, отвличал и изнасилвал момичета!

-

Начало на блога

Тази статия е част от материалите за мудното правосъдие и некомпетентните магистрати

No TrackBacks

TrackBack URL: http://softisbg.com/MTOS-4.32-en/MT-5.2.10/mt-tb.cgi/1251

Leave a comment

About this Archive

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.