Обратно към Хърватско-български речник

Поръчайте Хърватско-български речник
Процедура:

1. Създайте ново електронно писмо.
- В полето „Относно“ (Subject) въведете: „Hrvatsko-bugarski rječnik“.
- В текста на писмото посочете в какъв вид желаете да поръчате речника: принтерно копие в папка (класьор) с твърди корици или pdf файл (такъв, който може да се отпечатва, или такъв, който не може да се отпечатва на принтер).

В случай, че сте избрали да поръчате принтерно копие, посочете точния адрес и имената на получателя, а също и предпочитана куриерска фирма (ако не посочите, изпраща се с Econt); пратката е за сметка на получателя.

Освен това, посочете кой начин на плащане сте избрали. Ако желаете да получите и фактура, посочете това и добавете името на фирмата и всички други необходими данни.

Цени на Хърватско-българския речник:
- За принтерно копие в папка (класьор) с твърди корици: 80,00 лв.
- За pdf файлове, които могат да се отпечатват на принтер: 45,00 лв.
- За pdf файлове, които не могат да се отпечатват на принтер: 25,00 лв.

Плащането може да се извърши по един от следните начини:
- С дебитна или кредитна карта
- Чрез превод по банкова сметка на "Софтис":
   IBAN: BG62INTF40015073507002
   BIC: INTFBGSF
   АйКарт АД (iCard AD)
- Чрез ePay.bg:
- За принтерно копие в папка (класьор) с твърди корици: 80,00 лв.
- За pdf файлове, които могат да се отпечатват на принтер: 45,00 лв.
- За pdf файлове, които не могат да се отпечатват на принтер: 25,00 лв.
2. Изпратете e-mail-а на адрес: softis@softisbg.com

3. След успешно извършване на поръчката, в срок от два дена ще получите отговор на e-mail-а си, с който се потвърждава, че поръчката е получена.

4. Извършете плащането по начина, който сте избрали. Ако сте избрали начин на плащане с дебитна или кредитна карта, напишете в имейла си за поръчка и телефонния си номер и ще получите разплащателен линк, който ще отворите и извършите плащането от защитена страница.

5. След потвърждаване на плащането ще получите речника в поръчания вид: принтерното копие на посочения адрес, а pdf файлa по електронната поща.


Забележка:
В случай, че вашият e-mail се върне, съответно, ако в срок от два дена не получите отговор, изпратете sms съобщение на +359888438166, което да съдържа: „rjecnik: “ + вашия e-mail адрес. Когато получите отговор на sms съобщението, в който се съдържа: „rjecnik: OK“, отново изпратете e-mail, за да поръчате речника.